Christelijke tekst geboortekaartje

5 originele christelijke teksten

Zoek je originele christelijke teksten voor op je geboortekaartje, die net iets anders zijn? Die zijn best lastig te vinden, de meeste christelijke geboorteteksten heb je vast al erg vaak voorbij zien komen. Je hebt eindelijk een mooi geboortekaartje gevonden waar je helemaal tevreden mee bent, en dan ga je zoeken naar een mooie korte, het liefst een originele tekst of gedichtje. Wil je liever een tekst gebruiken die niet christelijk is lees dan mijn blogpost over Nederlandse teksten voor op het geboortekaartje.

Songteksten
Misschien heb je een stukje van een christelijke songtekst in je hoofd wat je wilt gebruiken, weet je niet meer precies hoe het nummer ging of zoek je de vertaling van de songtekst dan kun je meeste nummers op deze website vinden. Denk hierbij wel aan de vermelding van copyright die op bepaalde teksten zit.

Zelf iets maken of laten maken
Als je erg origineel wilt zijn dan kun je natuurlijk zelf iets bedenken, wat helemaal bij jullie past. Je kunt er dan helemaal je eigen persoonlijke draai aan geven. Je kunt ook een tekst of gedicht laten maken.

Voorbeelden
Kom je er toch niet helemaal uit? Hieronder zie je een aantal originele christelijke teksten die ik voor je heb verzameld in het Nederlands en in het Engels.

Lettertype

Je kunt ook spelen met het lettertype om een bepaalde sfeer of stijl op te roepen, spreekt een bepaalde lettertype je erg aan, en zou je die ook graag willen gebruiken voor je geboortekaartje? Mail gerust naar kaartjes@brengover.nl en ik help je verder!

originele christelijke teksten voor je geboortekaartje
5 korte originele christelijke teksten voor je geboortekaartje

Leave a comment