Hoe het werkt – Hoe werkt het bestellen van geboortekaartjes bij BrengOver Kaartjes.

1.Digitale proefdruk

Je hebt een kaartje gevonden in de kaartjescollectie van BrengOver, nu ben je vast benieuwd hoe dit kaartje eruit komt te zien met jullie gegevens erop!

  • Klik op het kaartje en klik op bestellen, je wordt nu doorverwezen naar de factuurpagina. Vul hier jouw gegevens in, incl. de teksten die je er graag op wilt hebben. Dan wordt daar een digitale proefdruk ( een digitale afbeelding in pdf ) van gemaakt.
  • Wil je andere kleuren, tekstkleuren/formaat, een andere lettertype of de afbeeldingen anders of een combinatie van een ander kaartje uit de collectie, dan mag je dat aangeven in het opmerkingen veld. De meeste aanpassingen pas ik kosteloos voor je aan!
  • Klik op verzenden en je ontvangt binnen 24 uur gratis en vrijblijvend je proefdruk in je mailbox. ( check ook je spambox ) Controleer de digitale proefdruk goed op spelfouten. Correcties kunnen altijd nog doorgevoerd worden, wanneer jullie tevreden zijn, wordt er een papieren proefdruk naar jullie gestuurd. Is de papieren proefdruk akkoord, dan wordt de order klaargezet en is het wachten totdat jullie kindje geboren is.

2.Na de geboorte

Stuur een mailtje met de nog ontbrekende gegevens van jullie kindje naar kaartjes@brengover.nl. Er wordt een bevestigings email  en een digitale afdruk teruggestuurd.

3.Verzenden

Op werkdagen voor 10 uur besteld, dezelfde dag gedrukt en opgestuurd. De volgende dag wordt het pakketje bij jullie bezorgd. (uitzondering weekend en feestdagen)

4.Kaartje op maat

Staat jullie kaart er niet tussen in de collectie, maar spreekt mijn stijl jullie wel aan, neem dan even contact met mij op voor meer info en prijsaanvraag via de mail: kaartjes@brengover.nl

Tip: Meer weten? Kijk ook eens bij de meest gestelde vragen!