3x de liefste en ontroerendste geboorte teksten

Zoek je een persoonlijke of lieve ontroerende tekst / gedichtje voor op je geboortekaartje? Dan moet je zeker deze 3 websites bezoeken!

 

de-wereld-straalt-meer-beetjes-gewoonjip geboorte teksten1.Gewoon JIP

www.gewoonjip.nl

Gewoon JIP schrijft prachtige gedichtjes met een boodschap over liefde, geboorte en vriendjes. In de webshop van Gewoon JIP kun je verschillende producten kopen met de gedichtjes van Gewoon JIP erin verwerkt. O.a. notitieboekjes, ontbijtplankje, dromenboek, en een verjaardagskalender.

Bestaand gedicht gebruiken
Wil je een tekst van Gewoon JIP gebruiken voor op je geboortekaartje, dan koop je voor 30 euro de rechten van de tekst.

Geboortegedichtje op maat
Voor een uniek persoonlijk gedichtje op maat geschreven door Gewoon JIP betaal je 80 euro.

 

 

 

duizendkusjes-woordkunsten-geboorte teksten
2.Woordkunsten

www.woordkunsten.nl

Woordkunsten maakt eigen unieke poëzie geschreven door Jentl. In deze webshop vindt je naast geboorte teksten ook kaarten, posters, handgemaakte woonaccessoires, textiel en een gedichtenbundel. Kijk ook een op levensfotografie dit is ook een onderdeel van woordkunsten, hier worden fotografie en tekst prachtig gecombineerd.

Bestaand gedicht gebruiken

Als je een gedicht van Woordkunsten wilt gebruiken dan kan dat, let dan wel op de copyright van de tekst. Je mag voor het gedicht betalen wat je het waard vindt.

Geboortegedichtje op maat

Een uniek gedicht op maat is ook mogelijk bij Woordkunsten vanaf 45 euro.

 

 

 

 

minke-maat-geluk geboorte tekst3.Minke Maat

www.minkemaat.nl

Minke Maat schrijft prachtige poëzie die het leven een bijzondere glans geven. Naast poëzie op kaarten, vind je in haar webshop ook vier poëziebundels, en andere mooie producten. Kijk ook eens op Maatkwadraat hier worden handgemaakte sieraden en de poëzie van Minke Maat prachtig met elkaar gecombineerd.

Bestaand gedicht gebruiken

Een bestaand gedicht gebruiken van Minke Maat is ook mogelijk, neem even contact met haar op om toestemming te vragen voor het gebruiken van een gedicht.

Geboortegedichtje op maat

Zoek je de liefste woorden voor op het geboortekaartje van jullie dochter of zoon? Dan schrijft Minke Maat graag een persoonlijk geboortegedicht voor 50 euro.

 

 

 

Maatwerk geboortekaartje

Heb je een prachtige geboorte tekst gevonden, en wil je graag een uniek geboortekaartje? Lees dan ook even de 5 voordelen van het laten ontwerpen van een geboortekaartje.

Weet je nog meer lieve en ontroerende schrijvers van poëzie? Laat het vooral weten in een reactie hieronder, dan plaats ik de website of mooie tekst erbij!

Collectie geboortekaartje

In overleg met bovenstaande gedichtenmakers mag ik hun teksten als voorbeeld gebruiken op mijn collectie geboortekaartjes. Bekijk de geboortekaartjes met de teksten en gedichtjes in mijn webshop.

geboortekaartje blauw grijs walvis tekstdetail woordkunstengedichtje gewoon jip op geboortekaartje brengover kaartjesGedichtje Minke Maat geboortekaartje tekst Brengover kaartjes


Related Posts

Leave a comment