Waarom BrengOverBrengover-kaartjes-ineke-van-dijk

Bij jullie zoektocht naar een origineel en uniek geboortekaartje wil BrengOver Kaartjes jullie graag helpen.

BrengOver Kaartjes, zijn ontwerpen van Ineke van Dijk vormgeefster en illustrator. Ik houd van tekenen in een losse speelse stijl. Fantasie, dromen, en verder kijken dan standaard doe ik graag. Wil je meer van mijn ontwerpen zien? Neem eens een kijkje op mijn pinterestpagina!

Energie

Het mooiste aan mijn werk en waar ik het meeste energie van krijg is het maken van nieuwe ontwerpen voor de geboortekaartjes, én samen met aanstaande ouders een uniek eigen ontwerp (ontwerp op maat) maken waar de ouders helemaal blij en tevreden mee zijn.

Door de ervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren, kan ik jullie adviseren over het juiste ontwerp, en samen zoek ik graag met jullie naar het passende kaartje voor jullie unieke baby! Via tips&ideeën op deze site geef ik tips en ideeën die allemaal te maken hebben met het ontwerpen jullie speciale geboortekaartje.

Tweelingen, meerlingen geboortekaartjes

Unieke tweeling geboortekaartjeMijn speciale aandacht gaat uit naar aanstaande ouders van tweelingen / meerlingen. Ik ben zelf moeder van o.a. een tweeling en tijdens mijn
zoektocht voor het perfecte kaartje voor onze tweeling kwam ik veel geboortekaartjes tegen waar gewoon maar een extra poppetje of beestje op was toegevoegd.

Een tweeling bestaat uit twee unieke personen met een eigen identiteit, ik wil dit graag benadrukken in het ontwerpen van geboortekaartjes voor twee of meerlingen. Dit kan bijvoorbeeld door voor elk kind een apart kaartje te bestellen, of twee kaartjes die van elkaar afgeleid zijn. Kijk ook eens bij mijn collectie tweeling geboortekaartjes speciaal ontworpen voor twee of meerlingen!