EINDELIJK-tweelinggeboortekaartjes-die-wel-origineel-zijn-Brengover-Kaartjes

Ja eindelijk! Je hebt ze gevonden! Geboortekaartjes voor tweelingen die wél origineel zijn! Je hebt ze vast allemaal al gezien, die geboortekaartjes voor tweelingen waar gewoon twee poppetjes of beestjes op 1 kaartje geplaatst zijn, en tadaa een tweelingkaartje!

Copy Paste ?

Ik vind dat ook een tweeling / meerling recht heeft op een eigen geboortekaartje. ( ze moeten al zoveel samen delen, of dat nou positief of negatief is…). Of in ieder geval een iets specialere kaartje waar meer aandacht aan is besteed dan eenvoudig copy paste.

Speciaal voor TWEELINGEN!

En daarom! Tromgeroffel…Heb ik een unieke collectie geboortekaartjes SPECIAAL voor tweelingen en meerlingen ontworpen! Wat is daar nu zo bijzonder aan vraag je je natuurlijk af.

Ik had eigenlijk hetzelfde gevoel als zoveel aanstaande tweelingouders toen ik zwanger was van twee en op zoek was naar leuke tweeling geboortekaartjes.

Er was weinig leuks te vinden. ( sowieso was er in 2015 weinig leuks te vinden over tweeling zwangerschappen, nu wel gelukkig, check mijn blog over tips voor aanstaande tweelingouders!)

Tweelingkaartjes unieke kaartjes Brengover Kaartjes

Twee kaartjes en samen 1 geheel

Ik vond en vind nog steeds dat een tweeling bestaat uit twee unieke personen met een eigen identiteit, ik wil dit graag benadrukken in het ontwerpen van geboortekaartjes voor twee of meerlingen. Dit kan bijvoorbeeld door voor elk kind een apart kaartje te bestellen, of twee kaartjes die van elkaar afgeleid zijn.

Van daaruit kwam het idee om twee labelkaartjes te ontwerpen die je kunt samenvoegen en samen 1 geheel vormen, maar die ook los een eigen ontwerp hebben.

geboortekaartjes-tweeling-label-kaartjes-uniek-ontwerp-brengover-kaartjes

Een andere optie is om twee kaartjes te verbinden door middel van een touwtje. Symbolisch een mooi gebaar. Samen maar ook elk als eigen individu.

Een tweelinggeboortekaartje op maat gemaakt voor jullie

Kijk ook eens bij mijn collectie tweeling geboortekaartjes speciaal ontworpen voor twee of meerlingen!

Heb je zelf een leuk idee wat je graag in het kaartje verwerkt wilt hebben? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden! Een maatwerk geboortekaartje kan ik al ontwerpen vanaf 95 euro. Lees ook de 5 voordelen van het laten ontwerpen van een uniek geboortekaartje.

Wil je alleen een paar elementen toevoegen of iets uit een ander geboortekaartje gebruiken uit mijn collectie, dan pas ik dit GRATIS voor je aan. Als je dit aangeeft bij je aanvraag van een digitale proefdruk dan verwerkt ik dit alvast voor je op de proefdruk.

Brengover-kaartjes-ineke-van-dijk

Prijzen

Ik werk met 1 totaal prijs voor de geboortekaartjes, dus geen extra kosten achteraf of verstopt in kleine lettertjes.

Wat krijg je:
– Opmaak geboortekaartje
– Digitale proefdruk ( pdf)
– Papieren proefdruk
– Enveloppen vooraf verzonden
– Drukken
– Verzenden

VEELGESTELDE VRAGEN
Nog een andere vraag? Stel je vraag via de mail

Hoe werkt het bestellen van een geboortekaartje?

Ga hiervoor naar de werkwijze van het bestellen van een geboortekaartje

Vanaf wanneer kan ik het beste een geboortekaartje uitzoeken?

Dat mag je helemaal zelf weten! Wat belangrijk is om te weten dat het tijd gaat kosten om het kaartje op te maken en het  te laten drukken. Verder kan het gebeuren dat het kindje eerder wordt geboren dan de uitgerekende datum. Verstandig is om het kaartje ongeveer 8 weken voor de uitgerekende te regelen, zo is er voldoende tijd om een proefdruk te maken en eventueel aan te passen aan jullie wensen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even te wachten met het versturen van het kaartje wanneer jullie kindje geboren is. Zodat jullie eerst zelf rustig aanelkaar kunnen wennen. Of je kiest ervoor om een kraamfeest te geven, dit kun je doen door een klein kaartje toe te voegen  bij de geboortekaart met daarop de uitnodiging. ( deze kraamkaartjes kan ik ook voor jullie maken, binnenkort komen ze ook gewoon online te staan. )

Is er toch spoed bij het maken van het kaartje? Mail even naar kaartjes@brengover.nl dan kijken we hoe we het kunnen oplossen!

Wat zijn de verzendkosten?

Bij kaartjes.brengover.nl betaal je geen aparte verzendkosten voor de kaarten én enveloppen.

Kan ik ook een proefdruk op papier ontvangen?

Wanneer de digitale proefdruk is goedgekeurd, kan er een proefdruk op papier gemaakt en naar jullie toegestuurd worden. Kosten hiervoor zijn bij de bestelprijs inbegrepen. Je betaalt hiervoor dus geen extra kosten. De proefdruk wordt binnen 5 werkdagen bij je thuisbezorgd. Mochten jullie de bestelling willen annuleren dan kost de papieren proefdruk 15 euro.

Kan ik de enveloppen alvast eerder bestellen?

Jazeker is dat mogelijk. Je betaald hiervoor geen aparte verzendkosten. Ga naar de pagina met enveloppen om alvast een mooie bijpassende kleur uit te zoeken

Wat moet ik doen als de baby geboren is?

Wanneer jullie kindje geboren is stuur je een mailtje naar kaartjes@brengover.nl.
Vermeld in deze mail de ontbrekende gegevens van jullie kindje;

  • Naam
  • Datum
  • Eventueel tijd, gewicht, lengte

Deze gegevens zal ik verwerken in het kaartje, daarna stuur ik het definitieve ontwerp digitaal naar jullie ter controle. Bij akkoord worden ze gedrukt en naar jullie verzonden. En ontvang je de kaarten binnen 1 – 2 werkdagen bij jullie thuis.

Ik wil graag een geheel eigen ontwerp op maat kan dat?

Hebben jullie zelf een leuk idee voor op het kaartje? En kunnen jullie hier wel wat hulp bij gebruiken? Ik help je graag met advies en verdere uitwerking! Mail jullie wensen naar kaartjes@brengover.nl en ik neem binnen enkele uren of in ieder geval binnen 24 uur contact met jullie op
( tijdens werkdagen).

Meer tips & inspiratie:


Related Posts