zwanger-van-een-tweeling-tips-wie-te-volgen-Brengover-Kaartjes

Ben jij een aanstaande tweelingmama of papa? Ik heb een aantal leuke sites gevonden waar je ervaringen en tips kunt lezen van andere tweelingouders!

Tweelingzwangerschap?

Toen ik in 2015 van de schrik was bekomen dat ik zwanger was een tweeling, en alles een beetje begon te landen wilde ik alles weten over tweelingzwangerschappen, het verschil tussen eeneiig en twee-eiig en alles wat daarbij komt te kijken. Ik was voor de derde keer zwanger en had niet zo’n behoefte om nog iets te lezen over zwangerschappen in het algemeen.

Hoe doen andere tweelingouders het?

Ik had meer behoefte aan ervaringen van andere tweelingouders, hoe doen zij het? Die kon ik toen online lastig vinden. Gelukkig heb ik inmiddels wel wat leuke sites gevonden met ervaringsdeskundigen ( en dat zijn gewoon ook hele leuke mensen, niks geen enge tweelingouders clubjes). Die websites wil ik graag met jullie delen! Mocht je zelf nog aanvullingen hebben gevonden, stuur even een mailtje dan zet ik jouw tip er ook bij!

Zoek je nog originele geboortekaartjes voor je tweeling? Kijk dan zeker ook even bij mijn collectie geboortekaartjes speciaal ontworpen voor tweelingen!

Deze websites mag je zeker niet missen als (aanstaande) tweelingouder:

TWINZINE

TWINZINE
Twinzine is hét online magazine voor ouders van tweelingen, opgericht door Annemarie, moeder van een zoon en tweelingdochters.
Volg ook via instagram: twinzine

MY LITTLE DUTCH DIARY

MYLITTLEDUTCHDIARY
Janneke Jonkman geeft (aanstaande) tweelingouders tips en handvaten over hoe je rust kunt bewaren te midden van de chaos, en hoe je voor een ander kunt zorgen zonder jezelf te verliezen.
Volg ook via instagram: mylittledutchdiary

NEWBORN FITMAMA

NEWBORNFITMAMA
Kijk je liever een vlog? Volg dan newbornfitmama, Kimberly is in verwachting van een tweeling én heeft een eigen bedrijf in het begeleiden van mama’s op gebied van voeding, sport en mindset.
Volg ook via instagram: newbornfitmama

THE NONO NOTES

THENONONOTES
Manon Proper, moeder van een tweeling én een drieling, volg haar avonturen op haar blog en instagram account: manonproper


NVOM

NVOM
De Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM) is de belangenvereniging voor (aanstaande) meerlingouders. Ze doen ook veel onderzoek en geven tips over de opvoeding van tweelingen en meerlingen.

En verder?
Verder zijn er nog verschillende groepen op Facebook met tweeling of meerlingouders waar je tips en ervaringen kunt lezen. Even zoeken op tweelingouders of tweelingmama’s.

Welke blog, website of instagramaccount moet je zeker volgen als je een tweeling of meerling verwacht? Laat het mij weten, dan zet ik jouw tip erbij!

Meer tips & inspiratie:


Related Posts